Constanta
Constanta
0722 313 128 Luni - Vineri 09:00 - 17:00 Aleea Pelicanului, nr. 16 B, Constanța
Profesionisti
in executia tencuieliror si sapelor
Contact

Tehnologie

Tehnologie - Sape si Tencuieli Mecanizate

Metodele traditionale de executie a sapelor sunt laborioase si costisitoare, calitatea rezultata fiind adesea sub nivelul asteptarilor. Societatea noastra executa sapele utilizand tehnologie moderna, de inalt randament, curat si cu rezultate calitative deosebite.

Orizontalitatea perfecta sau, in functie de solicitari, inclinarea perfect controlata a suprafetei sapei. cu respectarea cotelor specificate, este asigurata de nivelele cu laser. Prepararea amestecului pentru sapa se executa pe loc, automat, asigurandu-se dozarea si consistenta perfecta precum si eliminarea pierderilor. Betonul este imediat pompat la nivelul necesar (utilajele permit pomparea pe distante si la inaltimi de peste o suta de metri), unde este distribuit uniform pe suprafata de lucru, apoi este nivelat si in final supus unei operatii numita „elicopterizare”, proces care asigura planeitatea si finisarea perfecta a suprafetei.

Materialele folosite se pot procura fie direct de catre client, fie de societatea noastra, la preturi reduse. In primul caz este indicat sa ne consultati, pentru a ne asigura ca veti achizitiona materialele potrivite.

Peste sapa astfel realizata se poate aplica direct acoperirea finala – vopsea epoxidica, linoleum, parchet laminat sau masiv. In cazul placarii cu gresie, consumul de adeziv va fi minim, neexistand denivelari. Sapa autonivelanta nu este necesara.

In functie de destinatia suprafetei, suplimentar se pot aplica straturi antiuzura cu nisip cuartos, pigmentate etc.

Tencuielile se executa de asemenea mecanizat, de la prepararea si dozarea automata a amestecului pana la aplicarea cu ajutorul furtunelor pe suprafata de lucru. Pentru precizie sporita si protectia muchiilor verticale se incorporeaza profile speciale, din otel zincat.

Gradul de finisaj se adapteaza destinatiei suprafetei. In cazul in care pe suprafata tencuielii urmeaza aplicarea de izolatii, placari (inclusiv ceramice) sau tencuieli decorative, suprafata ramane ca atare. Daca insa se urmareste aplicarea de zugraveli, pe suprafata tencuita se poate aplica un tinci (strat subtire de mortar fin) si /sau gleturi. Spunem si/sau deoarece daca este bine executat, in unele situatii peste tinci se poate aplica direct vopseaua lavabila.

Pompa Turbosol - Pompa PFT - Utilaj de finisat si elicopterizat sape - Laser de nivel